WordPress training Amersfoort

Ik ben Koen Linders en geef training in WordPress in Amersfoort.

Ik geef 3 verschillende WordPress trainingen:

  • een introductie training WordPress;
  • een training WordPress voor gebruikers en
  • een training WordPress Expert.

Ik geef deze WordPress trainingen individueel of in groepen. Aan het begin kijk ik wat jeĀ ervaring is zodat ik de training eenvoudig kan aanpassen aan het gewenste niveau. Soms gaan we dieper in op de vraag waarom je eigenlijk een website neemt, soms ga ik dieper in specifieke plugins (bijvoorbeeld voor formulieren of een webshop). Je krijgt altijd naast mijn uitleg een stuk praktijk, direct oefenen met mogelijkheid tot vragen aan mij.

De volgende training is op donderdag 24 januari 2019, meld je nu aan en bel mij op 06 421 71 800!